Custom Fighters - Custom Streetfighter Motorcycle Forum banner
1 - 17 of 17 Posts

·
All star !!!
Joined
·
6,714 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I had a guy from another board tell me he had trouble not being able to get my site to come up for him yesterday. it comes up fine for me...but don;t know if its coming from the cache or fresh.

please check:

I have no idea why it wasn't working? Maybe my ISP....where I have my website located...was doing maintainance or something? Or maybe it was a Godaddy redirecting issue.

www.dougzcustoms.com

and if that doesn't work, try:

http://home.comcast.net/~dougzweb/DZC.html

Thanks for the help guys.
 

·
Registered
Joined
·
1,212 Posts
1st one worked fine for me.

-21 seconds to load
-some corporations block photobucket. http://i50.photobucket.com/albums/f314/ardvarkhater/DSCN0004-7.jpg on the rear res. delet page is blocked for me
-the first paypal banner at the bottom of the page is not a link...not sure if that is intentional or not

other then that it seems pretty good. I checked all the links and read all the text. Some non-technical constructive criticizm would be, if you have some extra time re-write some of the descriptions. They are not bad just a little wordy.
 

·
All star !!!
Joined
·
6,714 Posts
Discussion Starter · #8 ·
1st one worked fine for me.

-21 seconds to load
-some corporations block photobucket. http://i50.photobucket.com/albums/f314/ardvarkhater/DSCN0004-7.jpg on the rear res. delet page is blocked for me
-the first paypal banner at the bottom of the page is not a link...not sure if that is intentional or not

other then that it seems pretty good. I checked all the links and read all the text. Some non-technical constructive criticizm would be, if you have some extra time re-write some of the descriptions. They are not bad just a little wordy.
Thanks for the help. I sincerely appreciate it. I have that linked on all the places I visit, and if it suddenly stopped working, I may lose business. I will check into the other stuff you mention too. Thanks again bro.
 

·
All star !!!
Joined
·
6,714 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Works.

Is your website masked by chance? I think that causes a glitch on some computers. Trav seems to constantly have a problem with mine and I had a buddy try it the other day and didn't get anything either.
yeah..its masked by Godaddy.com. I bought the domain name form them....cause having my home ISP web address just isn't as cool as:

www.dougzcustoms.com
 

·
All star !!!
Joined
·
6,714 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Scrap..I can get your site to come up...pretty cool site by the way...but I still have some problems with it. Like, when I click on the photo gall's for each bike, I see the big main pic, but the little ones below it are getting cut off and it won;t lety me scroll down......I thought it was a FF thing, so I opened it up on IE and the same thing.
Plus, some of the pics are really dark, for what ever reason.
 

·
Build It Ride It Live It
Joined
·
10,684 Posts
Yeah, It does that. I have to adjust some of the CCS properties for the flash galleries. I basicly used a automated script to build the galleries and they came out like that. It's annoying. One of these days I'll get off my ass and fix it, LOL. As for them being dark. A lot of the pics were taken at night or at low light. Some of it was for effect.
 
1 - 17 of 17 Posts
Top